Българският първенец ФК Надин София започна с победа тазгодишното си участие в Шампионската лига по футзал. Столичани надделяха с 10:8 над английския шампион Ипсуич Уулвс в Зимния дворец в София.

Мачът започна с преимущество за гостите от Острова, които бързо дръпнаха с 3 гола. Постепенно нашите изравниха играта и резултата, за да се оттеглят с гол преднина след края на първите 20 минути. През второто полувреме играта вървеше гол за гол, но все пак нашите стигнаха до победата след попадения на Мариян Германов и Здравко Илиев в последните две минути на мача.

Най-резултатен за ФК Надин в двубоя бе Здравко Илиев с 5 гола. По два добавиха Мариян Германов и Пламен Благоев. Веднъж се разписа Хари Бориславов. Следващата среща на нашите е в сряда срещу шампиона на Македония ФК Тетово. Утре западните ни съседи играя с англичаните. Мачовете са от 18.30 часа в Зимния дворец в София.

Това е първо участие на ФК Надин в квалификациите на Шампионската лига по футзал. Ако тимът спечели квалификацията в София, ще се класира за Елитния кръг, където досега не е попадал български представител.