Българското съдийство получи поредното международно признание, след като двама наши съдии бяха избрани да ръководят мачове на Европейското първенство по минифутбол в Сараево (Босна и Херцеговина). 
 
Антонио Антов от Кюстендил и Денислав Кирилов от Перник са сред 15-те рефери, които ще ръководят двубоите на този престижен форум.

Антонио Антов

източник: официален сайт на БАМФ

"Това е огромно постижение както за тях самите, така и за българския минифутбол като цяло. През годините, Антов и Кирилов многократно са доказвали своите умения и професионализъм, като са съдийствали мачове от финалните фази на различни български и международни турнири по минифутбол, включително финалите на Eurocup 2023. Техният опит и компетентност са забелязани и оценени от организаторите на Европейското първенство.
 
Нашите рефери традиционно имат най-голяма квота за международни турнири, което допълнително подчертава високото ниво на българското съдийство.
 
Пожелаваме им успех и очакваме с нетърпение техните изяви на Европейското първенство по минифутбол в Сараево!", написа сайтът на Българската асоциация по минифутбол.