Посред нощите смениха съдията на мача Марек – ЦСКА. Няма да е Станислав Тодоров, а ще е Цветан Георгиев. Решението било лично на шефа на съдиите Боре Александров. Как да не възкликнеш: „Браво, Боре!, Браво, Александров! – но ако това беше истина.

Макар и бивш служител на МВР, господинът не е известен като много смел човек, който сам да взима важни решения. Той толкова се е осрал откакто е начело на реферите, че едно изпускане, едва ли ще замирише по-силно. Стигна се дотам, че да оправдава решението си с нас журналистите. Били сме му оказвали голям натиск.

Не, Боре, не ние ти диктуваме кой съдия на кой мач да свири. Макар че ти умело ни използваш за параван, да теглим уж някакъв жребий. Лъжа и измама, а не жребий!

Ти просто се опита и затри българското съдийство. Как в омайна лунна нощ реши да смениш Станислав Тодоров? Не си гледал мача, но си видял, че е допуснал много грешки в Стара Загора. Казал си на колега, че не е свирил втора дузпа, че не е повторил първата, не е показал и картони на играчите на гостите. Бих ти повярвал, че това са мотивите ти за смяната, но ти най-добре знаеш, че това не е истина. Ти сам не би казал дори името си, камо ли да вземеш такова решение. Кой ти въздейства? Това е въпросът! От Марек едва ли са силни, макар че президентът им Йордан Андреев се закани да бие съдиите, за да свирят добре в Дупница.

Кой има интерес от смяната на съдията? Едва ли ще кажеш, но съм сигурен, че си получил благословията на Боби Михайлов. Без негово знание ти не би решил, не че и той и тези около него не смърдят.

Футболният съюз е най-големият враг на самия себе си. Упорито и тъпо Боби и компания работят за това - хората бързо, бързо да загубят вярата в тях. Остава ни само да чакаме, кога ще дойде колата известна като "лайнарка" и да ги изчисти. Да чакаме да се изчисти и българският футбол. Какви ли наивници сме!? Браво, Боре! Браво Александров! Пак угоди на някого.