На 24 февруари в София във футболен комплекс „Мир и дружба“ ще се проведе благотворителен турнир по джитбол. Събитието се организира от фондация „От Всеки По Малко“, а каузата е да помогнем на Цветелина Вълканова и двумесечната Мартина Петрова в борбата им за по-добър живот.

Всеки, който има желание да се включи в състезанието, може да използва платформата на vambos.com и да създаде отбор, да се запише за даденото събитие или да пише на e-mail: otvsekipomalko@abv.bg . Може да позвъните и на телефон +359 896 375 999 до 20.02.2018г.

Цветелина Вълканова е един силен боец. От 14 години е парализирана вследствие на височинна гръбначно-мозъчна травма. От около 7 години тя възръща частично чувствителността си и започва да изпитва много силни болки. С времето започват изкривявания, които нарастват с всеки изминал ден. От много години насам, след като в България не се намират лекари, които да ѝ помогнат, тя търси надежда в чужбина и едва преди месец намира един български лекар в клиника в Дортмунд. Той ѝ дава надежда, че отново може да се върне към по-нормален начин на живот. За жалост, както всички знаем, тези операции не са евтини и на нея са ѝ нужни 18 000 евро.

Мартина Петрова е едно малко ангелче, на което още на два месеца поставят тежка диагноза - остра лимфобластна левкимия. Родителите ѝ живеят в Банско и се принуждават да дойдат в София, за да може да се лекува в 5-та градска болница. Семейството наема апартамент в близост до болницата, като майката остава с малката тук, в София, а бащата Ангел пътува всеки ден, защото работи в Банско и се грижи за по-голямата им дъщеря. Мартина няма определена сума за лечение, но семейството е със среден доход, а в момента са им нужни по минимум 2500-3000лв. на месец за всички допълнителни разходи покрай лечението.

Всеки, който иска да подкрепи кампанията, може да заповяда на турнира на 24.02.2018г. Моля споделяйте събитието, за да можем по-бързо да помогнем на тези прекрасни хора да се справят със своите битки в живота.

Всеки, който иска да помогне допълнително, може да се включи и по банкова сметка или paypal.

Банкова сметка за набиране на финансови средства за двете деца:

Титуляр: Фондация От всеки по малко

Първа Инвестиционна Банка АД

IBAN: BG52FINV91501016978036

IQ Разпл. сметка в лева

PayPal: otvsekipomalko@abv.bg

Турнирът ще се проведе в тип – групова фаза с по 4 отбора, и следователно елиминационни кръгове до финал. Ще се играе по една среща между отборите. Правилата ще са като стандартните правила при джитбола. Един отбор се състои от двама играчи. Таксата за отбор е 30лв. Можете да се регистрирате за участие на:

E-mail: otvsekipomalko@abv.bg

Tелефон: 0896 375 999

Платформата за организиране на събитието Vambos се предоставя напълно безплатно в името на каузата. Регистрирайте вашия отбор на vambos.com