Две агнета, които ще бъдат опечени на шиш, е приготвил за рождения си ден последния изпълнителен директор на ПФК Локомотив (София) Ивайло Аспарухов, който днес празнува 45 години. 

Партито е планирано на язовира край село Безден в неделя (3-и април) след края на срещата от А областна група-София между Торнадо Безден и Искра (село Искрец).

В момента Аспарухов е главен мениджър на четвъртодивизионния Торнадо Безден, а от догодина клубът се стяга за атака на Югозападната В група. На събитието след мача ще участва целият отбор на Торнадо, както и ръководството.

"Амбицирани сме догодина да успеем. Смятам, че президентът на клуба Димитър Миланов вижда, че вървим напред в стратегията. Постави се една добра основа и вече може да се надгражда, коментира Аспарухов.

Бившият централен нападател стартира професионалната си кариера в родния Локомотив (София), след което играе като преотстъпен в Беласица. Следва периоди в чужбина с екипите на португалския Жувентуд Евора, Етникос (Пирея, Гърция), Приморие (Словения), но най-скъпи са му спомените от Македония, където с тима на Слога Югомагнат печели титлата на страната и купата, а освен това става и голмайстор на първенството. В България играе още за Черноморец (Бургас) и Локомотив (Г. Оряховица).

"В личен план си пожелавам да съм здрав, а когато говорим за футбол искам час по-скоро любимото ми Локо София да заиграе в А група", каза още той./БТА


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS