Бившият бранител на Локомотив Мездра Тихомир Трифнов пристигна на проби в румънския Рапид Букурещ. 22-годишният защитник е с изтекъл договор и засега поддържа форма в родния си тим Етър. При вестта за интерес на румънските железничари към него, той веднага уреди пътуването си до Германия, и от късно снощи е в лагера на Рапид.

„Самият аз бях изненадан като прочетох в Гонг, че Рапид има интерес към мен. Приятели ме питаха дали е вярно, а малко по-късно ми се обади и моят мениджър Венци Митов, който ми каза да си стягам багажа за Германия. Знам, че има интерес към мен още от немски и холандски клубове, но не ми е известно нищо повече. Ще ме изпробват в днешния мач с турския Манисаспор и в събота в конторлата с Локомотив София”, заяви пред пратеника на Гонг Трифнов.

Той е юноша на Етър, откъдето минава после в Литекс, ловчанлии го преотстъпват после в Дунав, а след това преминава и в Локо Мз, където игра през миналия сезон.

Гонг беше единствената медия, която съобщи за малко изненадващия евентуален трансфер на 22-годишния бранител в букурещкия гранд. Нещо повече, от щаба на румънците почерпиха първоначална информация за футболиста най-напред именно от нашата медия.