Един от най-щастливите моменти в живота на двама млади – сватбеният ден, е на път да се провали, заради… многото мачове в съботния ден, оплака се булката в Гол линия.

Тя е Ерилиен, популярна още като Паула Павлова, а страстният футболен запалянко и най-вече на тима на Левски е Ивайло, който изгря в шоу програмата Стар Академи. Очарователната певица обаче също е свързана с този спорт. Пяла е химна на бразилския Кортиба на живо, преди един от мачовете на тима.

„Запознахме се покрай един футболен мач между Милан и Барселона. От там стартира всичко. Излъгах го, че имам билети за мача. Тогава аз имах приятел, и се наложи да се обадя на мениджъра си, на който казах, че ми трябват билети. Отидох да взимам и самолетни билети и там се оплаках, че ми трябват пропуски за този мач, и там се оказа, че приятеля на едно от момичетата продава. Отидохме на мача. Бяхме в агитката на Милан. Трябва да ви кажа, че бях на високи токчета и се наложи да ходя пеша цели 4 километра”, разказа Ерилиен.

„Аз съм сериозен фен на Левски. За съжаление нямат международни мачове и не мога да ходя, защото рядко се прибираме тук. Следващият двубой в Перник, ако мачът на Левски се играе там, ще е доста екстремно преживяване, а емоцията ще е като на сафари. Често ходя да гледам Милан, защото нашият съдружник е фен и ми намира билети”, добави пък Ивайло, който стигна до финала на реалити предаването по Нова тв.

От известно време изпълнителят живее в Италия заедно с приятелката си Паула Павлова. Тя пък е първата европейска певица, участвала в атрактивния карнавал в Рио Де Жанейро през 2005 година.

„Съгласна съм да се оженя с екип на Левски. Трябва да помолим Батков за по един екип. Защото заради тия мачове още не сме си взели роклята и костюма. Все има мачове и отлагаме. И в събота, на сватбата има мачове, и не знам как ще се получи”, сподели Ерилиен, докато Ивайло се чуди как да вкара плазми в залата, за да е в час с мачовете по време на сватбената церемония.

„Обикалях целия стадион и пеех химна на Коритиба. Трябваше да се съблека. То и топло беше тогава, сложих си техния екип и така… Предпочитам да пея на стадиона, отколкото на карнавала в Бразилия. Карнавалът ми беше скучен, защото минаваш като на модно ревю”, добави още г-ца Павлова.

„Имаме отбор в Софийската лига по футзал и играя там, но само когато съм в България и спортувам”, уточни Ивайло.

„Предпочитам да гледам бокс - например, отколкото футбол. А той (Ивайло) през цялото време крещи „Идиот, простак и т.н.”. Дори навремето се запознах Шевченко, Адриано, Дел Пиеро, защото нощния живот не им е чужд”, завърши бъдещата булка, която ще трябва да се научи да живее с футбола, като много други нежни половинки по света...