Зоналният съвет на БФС-София извади ФК Кюстендил от  първенството за юноши (младша възраст) заради доказана вина при прекратен мач от Зона София. Наказание отнесе и мъжкия отбор на ФК Кюстендил - отнемане на 3 точки и глоба 1 000 лв. Повод за суровите санкции е прекратеният мач при юношите младша възраст ФК Кюстендил - Банско в последната минута при резултат 1:1 на 19 септември. В срещата има 4 показани червени картони за непристойно поведение.
 
По 0 точки и 0 гола се налага наказание на Левски-Раковски и Витоша Бистрица заради прекратения мач от първенството на юноши (старша възраст) - зона София. Мачът се игра на стадион "Раковски" в София и завърши преждевременно със масов бой между състезатели, треньори и публика. Мачът също е прекратен в добавеното време, но при резултат 2:1 за Левски-Раковски.
 
Ето и всички решения на Дисциплинарната комисия към ЗС на БФС - София след скандалните два мача:
 
ДК налага наказания на ФК Кюстендил /Кн./ на основание член 28, алинея 1, точка 2, буква д) от Дисциплинарния правилник на БФС за сезон 2020/2021 г., както следва:
 
- На ФК Кюстендил /Кн/ се налага имуществена санкция в размер на 1000 лв.
- На ФК Кюстендил /Кн/ - отбор Юноши младша зона се налага дисциплинарно наказание присъждане на служебни загуби до края на текущата спортно-състезателна година или реално изваждане от групата. Отнемат се 3 /три/ точки от актива на представителния мъжки отбор на клуба - участник в първенството на Трета лига ЮЗГ за сезон 2020/2021 г.
 
По другия казус Зоналния съвет на БФС налага следните наказания:
 
- ДК наказва Мартин Димов - треньор на Левски-Раковски /Сф/ с предупреждение и глоба в размер на 25 лв. на основание чл. 34(1), т. 2, 4-3 от Дисциплинарния правилник на БФС.
- ДК наказва Мартин Димов - треньор на Левски-Раковски /Сф/ със ЗИФ (забрана за изпълнение на функциите) за 3 срещи и глоба в размер на 125 лв. на основание чл. 34(1), т.6, 9-2 от Дисциплинарния правилник на БФС.
- Общо трима играчи от Витоша Бистрица са наказани. Това са Борис Янков за 2 срещи, Румен Герджиков за 1 среща и Георги Митов- 1 среща заради червен картон и още 1 по доклад заради провокативно поведение.