С гол на Костадин Арнаудов дублиращият отбор на Берое записа минимален успех с 1:0 над Черно море в двубой, който се игра днес на стадиона в кв. "Кольо Ганчев" в Стара Загора.

Беройци имаха териториално и игрово преимущество през цялата среща, но само веднъж съумяха да преодолеят сгъстената защитна на варненци. Гостите от своя страна разчитаха изцяло на балонни центрирания в полето на заралии и за 90 минути не отправиха нито един изстрел в очертанията на вратата, пазена от Пламен Петров. Пред голмайстора Арнаудов се откри първия шанс за гол в мача, но шутът му по земя в 21-та минута излезе в аут.

Малко след това и Огнянов беше близо до откриване на резултата, но и неговият удар профуча покрай вратата. Домакинският натиск в началото на втората част се увенча с успех, след като в 55-та минута Антон Огнянов проби по левия фланг, елиминира съперник и центрира прострелно в наказателното поле, където Арнаудов се възползва от неумела изява на стража на Черно море Ивайло Маринов и отблизо вкара за 1:0.

В 72-та минута резервата Бончо Николаев се освободи добре от бранител в синьо и можеше да подпечата успеха на беройци, но след шута му топката мина встрани от вратата на гостите.

С фрапантен пропуск в самия край на двубоя се отличи халфът на Берое Боян Пенев. Той получи страхотен пас от Николаев в 90-ата минута, но от 2 метра не успя да уцели опразнената врата.