Дублиращият отбор на Берое приключи годината с нулево равенство у дома със Славия, съобщава BeroeOnline.

Домакините стояха по-добре през първото полувреме, но не успяха да преодолеят Емил Петров, а в края на срещата Ердар Садула нацели напречната греда.

В 18-ата минута Мартин Райнов изведе зад защитата на гостите в ляво по атаката на старозагорци Ердал Садула. Футболистът с №19 стреля без подготговка от въздуха по диагонала, но кълбото се оплете във външната страна на мрежата.

През второто полувреме гостите първи имаха възможност да открият резултата. След грешка в центъра на отбраната на Берое Галиян Гонев остана очи в очи с Теодор Скорчев, но ударът му от 8 метра облиза напречната греда и излезе в аут.

В 86-ата минута абсолютен малшанс споходи домакините. Ердал Садула стреля от 24 метра от въздуха, но кълбото срещна напречната греда, след което се върна в терена, но гостите овладяха.

Така възпитаниците на Петър Колев завършиха с нулево реми един много добър полусезон.

С актив от 25 точки старозагорци заемат шесто място при дублиращите отбори, след 7 победи, 4 равенства и 4 поражения. Головата разлика на тимът е 24:13. “Зелените” ще тренират още една седмица, след което ще излязат в заслужена почивка.