Отборът победител в тазгодишното издание на футболното първенство за фенове Каменица ФЕНкупа`08 ще гледа на живо дерби мача от Примера Дивисион между Барселона и Реал Мадрид на 14-ти декември на „Камп Ноу”. Наградата е уникална за ценителите на най-популярната спортна игра и със сигурност ще е огромна стръв за финала на 27-ми и 28-ми септември.

За голямата награда ще се състезават 13 отбора – всеки от тях финалист в регионалния кръг на тазгодишното първенство Каменица ФЕНкупа`08. Шампионатът този сезон бе в 12 български града – Благоевград, София – поради огромния интерес два поредни кръга, Русе, Шумен, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Монтана, Хасково, Плевен и Габрово.

Според регламента на турнира спортно-техническият директор Анатоли Илиев потвърди, че ще играят още шампионът от миналата година – Трите мечки от Шумен и Клетката от София.

Традицията предизвиква запалянковците вече 6-та поредна година, а емоциите понякога надхвърлят страстите от срещите в А група.

Финалът този сезон идния уикенд ще бъде на терените в комплекс „Спортна София” в Борисовата градина, а организаторите обещават и атрактивна шоупрограма за зрителите на шоуто.