Тази събота зрителите на TV7 имаха възможност да видят автентични кадри от „Ел Класико” сблъсъка между Реал и Барса, излъчени в спортната рубрика „Пред банята” на предаването „Факторът Кошлуков”. Видеото беше предоставено от гост коментаторите Ники Александров и Иво Райчев, които лично присъстваха на дербито миналия уикенд. Освен атмосферата от стадиона, камерата на двамата журналисти бе уловила и бившите треньори на ЦСКА Милен Радуканов и Светослав Петров, които също бяха сред късметлиите с пропуски за „Сантяго Бернабеу”. Ники Александров издаде, че неговият колега от Дарик едва е бил озаптен от стюардите на стадиона, недоволстващ от няколко спорни съдийски отсъждания. Освен че беше издаден, Иво Райчев трябваше да се примири и с неспирните подигравки на Александров и Кошлуков, които излъчиха отново страстната целувка между него и ветерана на Левски Фифи Перото от предния брой на „Пред банята.”

Ретро коментарът на предаването ни върна 50 години назад на „Сан Сиро” в Милано, където родните трикольори подпечатват първото класиране на България на световни футболни финали. Триумфът през 1961 идва след победа с 1:0 над тогавашните трети в света французи, а автор на единственото попадение е „червената“ легенда Димитър Якимов. Редом с носталгията по миналото, тримата водещи потърсиха отговор на въпроса защо в България не се отнасяме подобаващо с най-успешните си спортисти. Те отбелязаха, че у нас дори и най-известното ни име по света Христо Стоичков не получава необходимата почит. Сол в раната наляха и трогателните сълзи на Тиери Анри при откриването на статуя в негова чест в Лондон, където феновете на Арсенал не го забравят.

Последната част на предаването бе посветена на ценителите на женската красота. Те имаха възможност да се насладят на майсторско изпълнение в най-новия спорт отвъд океана – танцът на пилон. Темата бе подправена с благотворителен еротичен календар и щипка футболни умения от Дженифър Лопес. Българската чест бе защитена от Николета Лозанова, която за разлика от своя любим Валери Божинов, успява да влезе под кожата на феновете на Спортинг. Нашенката изпревари половинката на Огучи Ониеву Саломе в класацията за най-желана компания по празниците. Тримата водещи не успяха да предложат подобна награда на зрителите, но обещаха много забавни емоции на 25 декември, когато в ефира на TV7 ще се излъчи извънредният коледен брой на „Пред банята”, този път от 19:45.