Бившият международен рефер Атанас Узунов раздаде големите награди на 17-ия традиционен работнически коледен турнир по футзал за мъже и жени, който се проведе в Пловдив.
 
Надпреварата бе организирана от БРФ "Спорт и здраве" съвместно с АФЛ и домакина МРК "Спорт и здраве-Пловдив",  председател на който е бившият международен асистент-съдия Неделчо Чакъров. 
 
Всички срещи се играха в зала "Оптимум", а участие в  награждаването взе и Десислава Ягодин - председател на БРФ ,,Спорт и здраве" и Вицепрезидент на Международната конфедерация за работнически и аматьорски спорт.
 
Отборът на община Стара Загора спечели турнира при мъжете в конкуренцията на още 9 отбора. Финалът с тима на М+С Хидравлик от Казанлък бе спечелен след изпълнение на дузпи, след като редовното време завърши 0:0. Малкият финал за 3-4 място също бе решен с дузпи, при които миналогодишните победители РК „Спорт и здраве – Казанлък” надделяха над ТЕЦ „Марица изток 2”. 
 
При жените участваха само три отбора, които играха по системата "всеки срещу всеки". Първото място зае РК Марек, втори остана Милк и КО, а трети - АЕЦ Козлодуй. 
Голмайстор стана Деяна Петракиева от РК Марек с 5 гола, а другите две индивидуални награди бяха спечелени от представителките на Милк и КО - за най-добър вратар от  Дориета Вълева и за най-полезен състезател от Гергана Цанкова.  
 

Атанас Узунов турнир