Академия "Левски-Раковски" организира летен кастинг за ДЮШ на клуба. 

Остават две седмици до летния кастинг за академията на Левски-Раковски.

Отново е време да потърсим бъдещите звезди на футбола и ако ти смяташ, че имаш талант и обичаш тази игра, ела и ни го покажи! 
Бъди един от нас...!

Ръководството на  Футболна академия “Левски-Раковски” обявява кастинг за Детско-юношеската школа на клуба. Всички момчета, родени през 2006, 2007, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 и най малката група от 2014 година, могат да заповядат на стадион “Раковски”на 11 и 12 юли (събота и неделя) от 10:00 часа.

Необходимо е всички деца кандидати да бъдат по спортен екип и с подходящи обувки за тренировка на изкуствен терен.

Младите таланти ще бъдат оценявани от треньорският щаб  на ДЮШ на “Левски-Раковски” с  директора на ДЮШ - Станислав Ангелов.

Левски Раковски

Новата концепция за развитие на Академията с нов стил на управление на новият маркетингов директор и изградена скаутска структура ще даде шанс на всички деца обичащи футбола да следват мечтите си! 

С изграждането на най-модерния и последно поколение тренировъчен терен в София се положиха основите на изграждането на нов  клуб, обърнат изцяло към изграждането на млади футболисти. 
Новото ръководство ще работи изцяло по съвременна европейска методика, изградена на принципа на подготвителни и напреднали групи.

Амбициозният екип  е създаден изцяло от лицинзирани треньори с голям опит и знания, фокусиран не към резултатите, а към възпитание, дисциплината на децата и развитието им като хора и личности.
Всички деца ще получат безплатна тренировъчна екипировка.

Специално послание към децата отправи Станислав Ангелов, който е рожба на академията и в момента е нейн директор.