Март месец ще започне празнично за всички фенове на футбола в България. Този петък в цели три часа калчото и „А” група се строяват в ефира на TV7.

„Преди банята” пораства и от рубрика в ефира на „Факторът Кошлуков” се мести като самостоятелно издание в петък. На 1 март спортното шоу ще изпълни ефира с емоции около старта на „А” група и ключовия мач за титлата в италианската Серия „А” по TV7.

Томислав Русев, Ники Александров и Борис Касабов ще се появят на екран в 21:00 часа. 45 минути преди дербито Наполи – Ювентус те ще направят обширен анализ за изходните позиции на двата тима, ще поговорят за историята на сблъсъка и ще дадат много любопитни подробности, свързани със статистиката.

След края на срещата водещите ще подарят на феновете още половин час футболни емоции.

До полунощ зрителите ще научат всичко за старта на родната „А” група. Ще бъдат поднесени интересни гледни точки за дерби-срещите през уикенда, които ще бъдат подплатени и с актуални новини около отборите.

Свръхдозата адреналин и футболни емоции ще се превърне в запазена марка за петъчния ефир на TV7, а специално за зрителите на извънредните студиа ще бъдат разкривани и подробности за предстоящите теми и гости в редовното издание на спортно шоу „Пред банята”, което се излъчва всеки понеделник от 20:00 часа.