В петък, 9 февруари, стартира петото издание на Vambos Balkan Cup. За трета година то ще се проведе в София, на базата „Царско село“.

В надпреварата ще участват 28 отбора, като това са топ тимовете на Vambos за изминалата година. Сили ще премерят шампионите от цяла България (София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Враца) , Румъния, Сърбия, Македония, Турция и Молдова.

Форматът на лигата е стандартния за турнира 5+1, като отборите са разделени в 7 групи по 4 и играят по 1 мач срещу всеки съперник от групата. След изиграването на мачовете от груповата фаза следват 1/8 финали, за които има жребии, тимовете са разделени в две урни според класирането им. Времетраенето на всеки мач е 40 минути, като се играе в 2 полувремена по 20 минути.

Купата стартира на 09.02.2018 (петък) от 19:00 на Царско село и в продължение на 3 дни се очакват страхотни мачове, от рано сутрин до късните часове на вечерта. Финалът на турнира ще бъде на 11.02 (неделя) от 14:40.

Големият победител ще спечели почивка на Слънчев Бряг за целия отбор, както и покритие за квотата за следващото издание на Балканската Купа. Всеки любител на футбола, който желае да се наслади на този футболен уикенд е добре дошъл. В момента протича и записването за новите сезони на Vambos.com, които ще определят участниците на Vambos Balkan Cup 6 Слънчев Бряг (лято 2018)!

Информация за всички участници в събитието, можете да намерите във facebook.