След като два пъти поред яде бой на тенис от Везенков, най- накрая Георги Иванов успя да вземе реванш и да победи. Това се случи в петък вечер след тренировката на Левски.

Георги Иванов заложи всичко в последния сблъсък и предизвика Везенков,че който бие в този мач, ще е и краен победител. Спортният директор на ЛукОйл великодушно прие, още повече в предишните два мача бе категоричен.

За последния мач и публиката беше, а и медиите повече. Първият сет премина много оспорвано, но сухото време и сухия корт дадоха предимство на главния мениджър на Левски, който взе сета с 6:4 .

Вторият сет Везенков се стегна и въпреки добрата игра на Георги Иванов, домакинът в мача успя да вземе сета със 7:5. Това нажени страстите и третия сет премина при пълно мълчание на публиката и пълна концентрация на Георги Иванов и Сашо Везенков.

В крайна сметка победа със 7:6 изтръгна Георги Иванов и си върна на Везенков за предишните загуби.

„Аз малко му пусках първите две срещи, пошегува се Гонзо. Не може да отидеш на гости в някой и да го набиеш. Шегувам се. Сашо Везенков играе добре тенис. Играе всеки ден, докато аз играя когато намеря малко време. Нормално е да е по- добър на тенис, но се надявах, че в този мач ще го победя.”

Сашо Везенков остави без коментар загубата си на тенис от Георги Иванов.