Изглежда Тайгър Уудс не е единственият секс маниак сред спортистите. Оказва се, че има и далеч по-лоши случаи от този на голфъра – като бившият баскетболист Уинстън Бенет, който през 80-те и 90-те години бе сред звездите в НБА.

Самият той разкри, че заради екстремната си секс мания е имал сексуални отношения с по 90 жени на месец! Бенет свалял жените в „търговски центрове, ресторанти и салони за масаж”. Често си поръчвал и проститутки.

„Прекарвах много време в това да правя секс, да звъня за секс или просто да търся секс”, заяви Бенет в интервю за спортната телевизия „ESPN”.

„Три до четири жени на ден беше нормално за мен”. Бенет, който в момента е треньор в университетски отбор, „много рядко” използвал презервативи. Така той докарал две венерически болести на съпругата си.

Неговата вярност в брака пък траяла само един ден. „Един ден след моята сватба спах с друга жена”, признава Бенет.

Въпреки секс манията си, 45-годишният бивш баскетболист е женен от цели 20 години. Заедно с жена си Пеги той има четири деца и един внук.

Пеги е знаела за аферите на мъжа си, но въпреки това го е търпяла, макар и много трудно. „Бях отчаяна. Не разбирах, защо мъжът ми спи с напълно непозната жена. Знаех, че хората ме смятат за луда. Но аз му прощавах, вярвах на Бог, че един ден ще го спаси”.

Въпреки вярата си, съпругата е имала тежки моменти, като дори е обмисляла самоубийство.

През 1998 година Бенет посещава секс-терапия, която обаче се оказва безуспешна. Всичко все пак завършва благополучно, поне за сега…

„Верен съм от три години”, казва бившият баскетболист.