Какво общо имат Джордж Клууни, Ричард Гиър и ЛеБрон Джеймс? Освен, че са мъже и американци, и тримата са се появявали на едно от най-големите дамски списания в света – „Воуг”.

Младият баскетболист на Кливлънд получи и страхотна партньорка за своята корица – бразилският супермодел Жизел Бюндхен.

Изборът на Джеймс за новия брой на „Воуг” е поредното доказателство, че той е глобална икона на НБА. ЛеБрон вече е бил на кориците на „Форчън”, „Men's Health”, и юбилейното издание на „ESPN Magazine's”.

Априлският брой на „Воуг”, озаглавен „Shape Issue” е фокусиран върху здравето и фитнеса, кауза, за която ЛеБрон се бори отдавна. Фотосесията на Джеймс и Жизел е дело на легендарната модна фотографка Ани Лебовиц.

„Онова което той ме научи за баскетбола бе, че аз определено НЕ мога да играя баскетбол,” сподели Жизел в интервюто.

„Ако някои ми беше казал преди 14 години, когато започнах, че ще снимам фотосесия за „Воуг” с Жизел, нямаше да повярвам, невероятно е,” сподели ЛеБрон. „Сега вече разбирам защо тя е Супермодел №1 в света, работи много професионално, работи съвестно и се забавлява междувременно.” „Той е толкова сладък!” възкликна Жизел в този момент от интервюто. „Онова, което тя ме научи за моделите е да се усмихвам,” добави Джеймс.

Жизел се разбира добре със спортистите. От известно време тя поддържа сериозна връзка с куотърбека на Ню Инглънд Пейтриътс Том Брейди.