Баскетболистът Тони Паркър и неговата съпруга Ева Лонгория няма да могат да правят наследници. Причина за това е забрана от страна на продуцентите на сериала „Отчаяни съпруги” към красивата актриса да има деца до края на снимките на новия сезон.

Лонгория, която играе ролята на сексапилната домакиня Габриел в сериала – е получила предупреждение от шефа на телевизията Марк Чери, че няма право да забременява поне още 12 месеца, тъй като това би провалило сюжета.

„Марк не се шегува, защото той планира цялата година и наистина знае какво ще се случи в сериала,” заяви Ева пред „Дейли Мирър”. „Габриел може да прави всичко и да ходи навсякъде, защото няма деца и не е ограничена.”

32-годишната брюнетка, която сключи брак с Паркър преди три месеца, разкри, че е прекарала повече от добре медения си месец.

„Тъй като Марк ми забрани да забременявам тази година, ние ще имаме и повече време да поживеем като женена двойка. Аз и Тони ще успеем да изградим солидни основи преди да създадем още един живот,” обясни Ева. „Вярвам, че Бог ще ни дари с дете, когато му дойде времето.”