Из кулоарите на Националната баскетболна асоциация се носи нова гореща клюка, и тя е пряко свързана с нов съвет за това как се става шампион. Според запознати, основна съставка, нужда за титлата, е да си хванеш някоя от сестрите Кардашиан за гадже. След като Ламар Одъм се ожени за Клоуи Кардашиан, сега в редиците на баскетболните половинки е на път да се присъедини и сестра й Ким.

Докато Клоуи аплодира звездния шампионски тим на Лос Анжелис Лейкърс, Ким си е избрала доста по-трудна кауза – да подкрепя Ню Джърси Нетс. Именно там играе новата й любов – Крис Хъмфрис.

Само преди десетина дни Ким Кардашиан даряваше с ласките си модела Гейбриъл Обри, а преди това имаше връзка с футболистите Реджи Буш, Майлс Остин… и Кристиано Роналдо.

Ким и Крис били забелязали на парти в събота вечер в Ню Йорк, след което прекарали нощта заедно в хотел „Смит”. Предния ден сестрите Кардашиан наблюдавали от първия ред мача между Ню Джърси и Лос Анжелис Лейкърс.

Предвид смяната на гаджета като носни кърпички, откакто се раздели с дългогодишния си любим Реджи Буш по-рано през 2010, не е ясно дали Крис Хъмфрис ще оцелее да прекара поне новогодишната нощ с Ким Кардашиан…

На снимката: Хъмфрис (във въздуха) и Одъм - вляво - могата са станат баджанаци...