Локаутът не винаги е единствената причина звездите от Националната баскетболна асоциация да се насочат към Европа. Понякога има и лични мотиви, достатъчни да убедят милионерите да се завърнат на Стария континент. Такъв е и случаят с Руди Фернандес. Звездата на испанския национален отбор, Портлънд ТрейлБлейзърс и Далас Маверикс, бе представен официално като ново попълнение на Реал Мадрид.

След като разнищиха баскетболните страни на трансфера, медиите в Испания се обърнаха и към страничните детайли около сделката, примамили Руди в Мадрид.

Оказа се, че любовта както обикновено е движеща сила в решенията на баскетболиста. От няколко месеца Фернандес изживява бурен романс с бившата Мис Испания Елен Линдес. Кариерата на Елен като модел са съсредоточени в Европа, и тя категорично отказа да се мести засега в САЩ, ако Руди реши да не преминава в европейски тим по време на локаута. Така тя на практика реши въпроса, дали крилото да остане в Америка и само да тренира, или да се завърне в Испания, и да играе, до приключването на паузата в НБА.

Моделка примами НБА звезда в Мадрид

източник: БГНЕС

Линдес живее и работи предимно в Мадрид, което пък определи и клуба, с който да подпише Руди, въпреки многобройните оферти от всякакви други европейски грандове.

Нищо чудно, че Елен вече е сложила Руди под чехъл – Мис Испания 2000 освен много красива, е и кака на баскетболиста с четири години...

Моделка примами НБА звезда в Мадрид

източник: БГНЕС

Моделка примами НБА звезда в Мадрид

източник: БГНЕС