Ото Портър наниза 19 точки, а Кевин Серафин добави 18  пункта и 12 спечелени борби за победата на американския  Вашингтон Уизърдс със 101:95 срещу израелския Макаби Хайфа в  контролна среща по баскетбол. 

Нене и Пол Пиърс почиваха в този мач, а Джон Уол игра само една четвъртина за отбора от Националната баскетболна лига на САЩ и  Канада (НБА). Глен Райс-младши пък започна на мястото на  лекуващия контузия Брадли Бийл, но изкълчи глезен в третата  четвъртина на срещата и не се завърна в игра. Това създаде  проблеми за отбора на Вашингтон, който все пак се откъсна в  резултата само 3:21 минути преди сирената с тройка на Деймиън  Джеймс. 

Портър добави осем борби към актива си, като пет от тях бяха  спечелени в нападение. Той открадна четири топки и подаде за  други четири коша. Даган Ивзори завърши с 23 точки за Макаби, след като вкара  седем от общо осемте си стрелби от зоната за три точки.  Израелците имаха цели 12 успешни стрелби от разстояние, като  осем от тях попаднаха в мрежата само през първото полувреме./БТА