Баскетболистът на Сан Антонио Спърс Тони Паркър очевидно не е ограничил изневерите си само до една. Френската звезда кръшна на актрисата Ева Лонгория със съпругата на своя бивш съотборник Брент Бари – Ерин, а сега наяве излязоха още от кирливите му ризи. Ева вече подаде молба за развод, а ситуацията става все по-грозна.

Английската моделка София Еглер разкри пред „Сън”, че Тони Паркър я е свалял няколко месеца, и дори й е изпратил полугола снимка, с предложение за още.

19-годишната София се запознала с Паркър на бойното шоу Ultimate Fighting в Лондон, и оттогава той я засипвал със съобщения. „От минутата, в която се срещнахме, той започна да се опитва да ме свали. Нямах представа, че е женен за Ева Лонгория,” казва блондинката. „Не приемаше отказ и не спираше да ми повтаря, че ме харесва”.

Впоследствие София все пак се съгласила да придружи Паркър и компанията му в популярния лондонски клуб Whisky Mist. „След като реших да си тръгвам, той ме придружи до улицата, и ме молеше да се прибера с него. Но аз отказах,” добавя Еглер.

Паркър започнал да й праща съобщения още на следващия ден, включително и едно с полугола снимка и въпрос: „Искаш ли и нещо още по-секси?” Той дори пристигнал в нейния град Брайтън, с желание да я види, но София твърди, че така и не са се срещнали, защото тя не получила неговите sms-и.

След като научила, че Ева и Тони са се разделили, София заяви: „Не мога да повярвам. Колко глупав трябва да е той, за да провали всичко с нея?!”