С куп звезди, но без любимия човек премина 33-ят рожден ден на Ева Лонгория. Красивата актриса се омъжи миналата година за баскетболиста Тони Паркър, но заради натоварените си работни графици, двамата имат твърде малко време един за друг.

Това за пореден път се видя на празненството на главната героиня от сериала „Отчаяни съпруги” по случай рождения й ден.

Лонгория събра приятелите си в новия ресторант „Бесо” в Лос Анжелис снощи, но Тони Паркър не се появи. Причината, разбира се, бе основателна – баскетболистът на Сан Антонио бе в Ню Орлиънс, а след това се отправи директно към Детройт, където има мач тази вечер.

Усмихнатата Ева обаче се държеше на ниво с целия холивудски елит, изсипал се да я поздрави и не даваше признаци на тъга по любимия. Там бяха колежките й от сериала Марша Крос и Дейна Дилейни, както и певицата Шерил Кроу.

Всъщност, рожденият ден на Ева е в събота, но и тогава Тони Паркър няма да си бъде у дома, тъй като Сан Антонио гостува на Филаделфия. Едва след това френският национал ще има свободен ден, за да се реваншира на половинката си.

Снощи на партито Ева Лонгория бе облечена както винаги стилно в рокля без ръкави на Гучи, а да отваря подаръците й помагаше не друг, а бившият й приятел Марио Лопес.

На купона се появиха още певицата Ийв и актрисата от „Грозната Бети” Америка Ферера.