Баскетболистът на Сан Антонио Спърс Тони Паркър и неговата съпруга – актрисата Ева Лонгория се решиха да имат деца. След сватбата през лятото, мургавата хубавица бе категорична, че ще трябва да се изчака, заради ангажиментите й към сериала „Отчаяни съпруги”. Сега обаче тя вече е на друго мнение, и с наближаването на края на снимките от поредния сезон, Ева вече иска да забременее.

Тя сподели, че много иска син и двамата с Тони вече правят опити да го създадат. „Винаги съм искала голямо семейство,” призна Лонгория. „Харесва ми да съм заобиколена с деца. Когато пристигнах в Холивуд, бях много амбициозна и исках първо да успея в кариерата. Но сега вече имам нови планове: искам да продължа да работя, но също така да съм добра съпруга и да имаме деца. Започвам нова страница от живота си.”

32-годишната актриса освен това разкри, че често лети между Лос Анжелис и Тексас, за да приготви закуска в леглото на своя съпруг. Двамата се решени да не допускат напрегнатите им професии да ги разделят за дълго.