Звездата на Орландо Меджик Дуайт Хауърд, познат още като Супермен, съди майката на детето си Ройс Рийд, съобщи най-големият клюкарски сайт отвъд Океана TMZ. Изданието публикува документите, които адвокатите на Хауърд са подали в съда. Според тях, баскетболистът е изморен да слуша лъжи за себе си в национален ефир, като е записал поне 11 пъти, в които Ройс Рийд го е клеветила по телевизията.

Госпожицата участва в шоуто на VH1 „Баскетболни съпруги”, и именно там успя да изрече много пикантерии от личния живот на Хауърд.

Според адвокатите на Дуайт, ако нещата, разказани от Рийд, са достигнали 1 милион души, то сумата, с която тя трябва да го обезщети, и поне 500 милиона долара. Колегите им, защитаващи Ройс Рийд обаче твърдят, че няма да бъде платен и цент, тъй като „изтеклата информация” е публично достояние, тъй като фигурира и в много документи, свързващи двамата.

Ясно е, че Дуайт Хауърд има право да защитава личния си живот, но надали ще получи исканата сума…, от която очевидно няма и нужда.