Двете големи звезди на ЛА Лейкърс ЛеБрон Джеймс и Антъни Дейвис ще направят „стратегически завръщания“ в игра до края на редовния сезон. Решението за състоянието на двамата е обявено като „ден за ден“, което внася допълнителна неяснота кога ще могат да са на игрището.

Джеймс се контузи в края на загубения двубой от Сакраменто Кингс на 6 март. Оттогава суперзвездата е с проблем в левия глезен. Джеймс заяви, че ще трябва да се справи с болката до края на сезона, включително в плейофите и евентуално в плейофите. Но по думите му той ще направи "много стратегическо" решение за управление на своето участие в "мачовете и колко дни има между тях" за почивка.

Снимки: БТА / BTA
27 снимки

Антъни Дейвис е с проблем в лявото си коляно от победата на "Лейкърс" в продълженията срещу "Милуоки Бъкс" тази седмица.

"Ще видим как ще се развият нещата утре, когато стане от сън", каза треньорът на тима Хам относно възможността Дейвис да играе тази нощ.

Лейкърс са с 9 оставащи мача, активът им е 41 победи и 32 загуби и са на девето място в Западната конференция веднага след Сакраменто, Финикс и Далас, които са съответно осми, седми и шести в подреждането. А разликата между тях е двамача и половина, което за тази част на сезона не изглежда толкова малко.