Ексцентричната звезда на американския баскетбол Денис Родман остана верен на имиджа си и организира истинско шоу още с влизането си в КЪРТИЦАТА. Под влиянието на алкохол Денис Родман изтръгна всички камери в президентския си апартамент и се наложи хора от екипа на предаването да го усмиряват.

След 23 часов полет, веднага след влизането му в Базата, българската ракия извади на показ темперамента на лошото момче на Чикаго Булс.

До ексцесии не се стигна и уморен от нощните си подвизи Родман си легна да поспи днес сутринта след близо 40 часа будуване и екстремни емоции.

СНИМКИ: Родман изтрещя, изтръгна всички камери в президентския си апартамент

Още с влизането си в Базата Денис Родман хареса не една, не две, а три от красавиците в шоуто и прекара първата си вечер във флиртове. Обект на вниманието на звездата, известен с връзките си с Мадона и Кармен Електра, станаха Миглена, Марина и Емануела. След като се почувства като у дома си и опозна на бързо всички в Базата Денис Родман предложи на трите красавици да го придружат в джакузито на президенския му апартамент и да продължат купона в по-тесен кръг. Въпреки настоичивите му опити да съблазни ту Емануела, ту Марина или Миглена и трите тактично отклониха поканата му, но останаха с него до сутринта. Единственото мъжко присъствие беше на Божидар Искренов - Гибона. Сред родните звезди, които най-много впечатлиха Денис Родман е, разбира се, АЗИС, с когото дълго обсъждаха общата си страст да се обличат в женски дрехи. По време на живото предаване в четвъртък вечер, зрителите ще станат свидетели на зрелищното шоу, което Денис Родман направи още с влизането си в Базата. Първото истинско изпитание на участниците, в което те ще трябва да преодолеят най-големите си страхове ще се случи по време на третият лайф на КЪРТИЦАТА тази вечер от 20.00 час. Всички 19 участника ще трябва да скочат с бънджи, макар, че някои от тях изрично са предупредили, че имат страх от високо и при никакви обстоятелства няма да скачат или преодоляват други препятствия свързани с височини. Ще успеят ли да се преборят със страховете си, колко от тях ще се справят и колко ще се откажат?

СНИМКИ: Родман изтрещя, изтръгна всички камери в президентския си апартамент

Пред първото си лично изкушение ще се изправи и една от най-големите звезди в шоуто. В него той или тя ще трябва да избират между личното си благо и бюджета на ГРУПАТА. Ако се подаде на изкушението ГРУПАТА ще изгуби пари, които отиват в бюджета на Къртицата. За да коментират началото на КЪРТИЦАТА гости в студиото на Иван и Андрей довечера ще бъдат Десислава, Емил Кошлуков, Мартин Захариев. В четвъртък вечер ще стане ясно и кои са първите участници, заподозрени като саботьори и нарочени от ГРУПАТА за Къртици, а зрителите ще могат да гласуват на отворените телефонни линии за участникът, когото подозират, че е Къртица. Всички гласували участват в жребий за награда от 5000 лева, а следващата седмица във вторник участникът събрал най-много гласове от зрителите, ще бъде и първият заподозрян и потенциално застрашен да отпадне от шоуто.

СНИМКИ: Родман изтрещя, изтръгна всички камери в президентския си апартамент