От няколко дни насам, таблоидите в САЩ не спират да тръбят, че популярната певица Риана смени гаджето си – побойникa Крис Браун, с млада звезда от НБА. Според слуховете, певицата е решила да успокои личния си живот и е предпочела ласките на Андрю Байнъм от Лос Анжелис Лейкърс.

Американските таблоиди заснеха как Риана и баскетболистът са обядвали е местен ресторант. След това двамата седнали на задната седалка на такси – близо един до друг, и отпрашили в неизвестна посока.

Самият Байнъм сподели, че двамата са само приятели, но феновете им не вярват на тези думи. На въпроса, може ли тази дружба да прерасне в нещо по-голямо, той отговори с категоричното: „Не”.

Баскетболистът обаче не е от най-скромните спортисти, само преди няколко седмици бе забелязан на ежегодното голф парти, организирано от Хю Хефнър в имението „Плейбой”, в компанията на десетки модели - „зайчета”.

Певицата Риана пък на няколко пъти бе жестоко пребивана от бившия си приятел Крис Браун, като последния път бе в навечерието на раздаването на наградите Грами на 8 февруари. След това красавицата не пожела да свидетелства срещу него и дори двамата опитаха да изгладят нещата помежду си, но очевидно нещата вече се развиват в друга посока.