ЛА КЛИПЪРС - ВАШИНГТОН УИЗАРДС 3.5

 

Неприятна загуба за Вашингтон Уизардс снощи, след блестящо първо полувреме и отбелязани цели 73 за първите две части, те не съумяха да отвърнат на страхотните Голдън Стейт през второто полувреме. За сметка на наистина силното им нападение, Уизардс са бих казал направо трагични в защита. Голдън Стейт отбеляза 135 точки, а при по-голям късмет можеха да минат и границата от 150.

Това е четвъртия мач на отбора на Вашингтън през последните 5 дни, Клипърс са по-свежи въпреки, че и те играха снощи. С лекота те спечелиха срещу един от най-добрите отбори на запад - този на Юта Джаз. Разликата от 32 точки позволи на треньора на „Ножиците” Майк Дънлийви да даде почивка на основните си играчи накрая.

ЛА Клипърс са на границата за класиране в тазгодишните плейофи, като заемат последното осмо място в Западната конференция, което дава това право. Няколко отбори обаче са точно зад тях, което ни кара да сме сигурни, че те ще гонят победа във всеки един от оставащите им 13 мача докрая на редовния сезон.

Още една причина, която ни кара да потърсим залог за ЛА Клипърс е , че двата отбора се срещнаха в началото на годината в американската столица и Вашингтън спечелиха със 116-105. Това е идеална възможност за реванш. Залагаме 1 за ЛА Клипърс, но участието в НБА трябва да е с малки залози, особено през редовния сезон, когато изненади винаги са възможни.