Сръбският национален треньор по баскетбол Зоран Славнич се оказал “стипца” според колегите от вестник “Курир”, които се оплакаха в днешното издание, че тяхната колежка, помогнала за издирването на телефонния номер на Владимир Радманович няма да получи обещаната награда.

Славнич обяви преди дни, че ще даде телевизор на онзи, който намери начин да го свърже с играещия в НБА баскетболист Радманович.

Репортерката на “Курир” потърсила бащата на състезателя и той дал на селекционера номера на сина си. Още същия ден самият Владе се обадил на националния треньор!

“Никой не спечели телевизора, но ти беше много близо”, отговорил Славнич, когато на шега бил попитан кога журналистката ще си получи наградата.

“ОК. Нека Тарлац да вземе телевизора, а за нас – поне антена”, не се дали колегите й.

Зоран “Мока” Славнич всъщност взел телефонния номер на Радманович от бившия баскетболист Драган Тарлац, но играчът не му отговарял няколко дни и специалистът помислил, че номерът е грешен. Когато обаче говорил с бащата на Владимир се оказало, че е същият, но баскетболистът просто не си чете съобщенията.

“Казах на Радманович, че по-лесно бих се свързал с Джордж Буш!” - заяви Славнич след разговора с Владимир и разкри, че състезателят е изразил желание да играе за Сърбия, ако се чувства добре физически.