Броени часове делят спортните фенове  от старта на новия сезон в най-престижната световна мъжка професионална баскетболна лига НБА. Мачовете на Националната баскетболна асоциация традиционно ще бъдат излъчвани в спортните канали на DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA – с абонамент или като отделни събития >>> https://bit.ly/2P061hz

След като през миналия сезон отборът на Голдън Стейт Уориърс спечели отново титлата в битка срещу  Кливланд Кавалиърс, предстои да разберем дали двата тима ще спорят за трона пета поредна година. "Кавалерите" загубиха и най-голямата звезда в лигата в лицето на Леброн Джеймс, който ще се наеме с тежата задача да върне Лос Анджелис Лейкърс към позабравената слава. Сметки за уреждане с шампионите от Оукланд има и Хюстън.

PLAY DIEMA XTRA

източник: Нова Броудкастинг Груп

Първата интересна среща от новия сезон на НБА, която зрителите могат да проследят на живо по DIEMA SPORT 2, е с участието на миналогодишния претендент за шампионските пръстени Кливланд Кавалиърс. На 22 октомври от 01:00 ч. тимът ще се изправи срещу Атланта Хоукс. Традиционно всеки четвъртък от 19:00 ч. пък, отново в ефира на DIEMA SPORT 2 ще се излъчва предаването „НБА Екшън“, посветено на всичко най-интересно от баскетболната лига.

Кой ще стигне до големия финал на НБА, проследете на живо по DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.