Звездата от сериала „Отчаяни съпруги” Ева Лонгория отчаяно иска да има деца, тъй като това е нещо, което винаги е искала. Лонгория, която се раздели със съпруга си – баскетболистът Тони Паркър, миналата година след тригодишен брак, би се радвала да има семейство, тъй като да бъде майка е нещо, което винаги е искала, пише DarikNews.bg.

Откакто се раздели с Тони, Ева започна да излиза с по-малкия брат на Пенелопе Крус - Едуардо. Въпреки че има връзка, Ева признава, че не е много добра, когато става въпрос за срещи.

„Не съм много леснодостъпна. Не съм добра в срещите. Наистина се изнервям. Странно е, че никога не съм си падала по срещите”, сподели красавицата.

Ева разкри също, че се радва, че се е преоткрила, след като се разведе с Тони през януари. Лицето на холивудската знаменитост обаче бе обляно в сълзи по време на интервюто й за американска медия, в което екранната звезда говори за унизителния си развод с Тони Паркър, пишат таблоидите в САЩ. По време на интервюто й за шоуто на Пиърс Морган британският шоумен попита звездата дали разводът я е накарал да се почувства унизена, а Лонгория отговори: „Да, малко. Главно заради голямото внимание на обществото. Отчасти е съкрушително”.

„Бракът в моето семейство е нещо наистина свещено. А нещата между нас не бяха никак лекомислени. Бяхме си обещали, че разводът не е решение. В миналото дори се шегувахме, че преди да се разведа с него, първо ще го убия. Нещата обаче се промениха. Явно връзките понякога излизат извън релси”, заяви просълзена актрисата.