Кевин Дюрант може да е баща на детето на американската порноактриса и модел Лана Роуд. 25-годишната красавица роди сина си Майло на 9 февруари и оттогава упорито крие името на таткото. Първоначално феновете подозираха бившия приятел на Лана - Майк Майлък, който е знаменитост в You Tube.
 
Именно друг известен инфлуенсър и боксьор - Логан Пол, се изпусна, че Роуд е забременяла от НБА звезда. Уликите сочат към Дюрант, защото по-малко от година, преди да стане майка за първи път, порнокралицата се съгласила да излезе с баскетболист на Бруклин Нетс, където Кевин се изявява от 2019 г. По-късно Лана призна, че с него нямало химия и той дори довел друга жена на срещата. Между другото обаче Роудс подметна, че въпросният мъж е Везни, а по това време единственият в отбора, роден под тази зодия, бе Дюрант.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)

Има и друга версия за баща на бебето - баскетболистът Блейк Грифин, на когото малкият доста прилича. В подкаста „Две момичета, една кухня“ Лана показа момченцето си, което беше с рижава коса, но тя заяви, че то е от смесена раса. В интервю тя обясни какви всъщност са отношенията с биологичния баща на Майло. 

“Не искам нито да се меся в живота му, нито да получавам каквато и да било подкрепа в отглеждането на малкия. Толкова много жени се озлобяват, когато връзката им не върви и въвличат децата си в това - нещо, което не разбирам. Това е причината, поради която аз уважавам желанието на баща му да не разкрива самоличността си. Без пари, без да се вижда с Майло, каквото и да е. Това е негов избор. Не желая да създавам проблеми на сина си, докато расте, но пък искам да се държа с възможно най-голямо уважение към този мъж и да поддържаме добрите отношения, защото какво ще стане, ако Майло порасне и си каже: „Искам да се запозная с баща си“, заяви Лана, която още 19-годишна дебютира във филми за възрастни и участва в над 300. През 2019 г. тя напусна индустрията и смени цвета на косата си. Сега се занимава с блогове, електронна търговия и пише мемоари./"Телеграф"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Rhoades (@lanarhoades)