Старши треньорът на Сакраменто Кингс - Майк Браун, засипа с похвали Александър Везенков след победата над Кливланд Кавалиърс със 132:120. Наставникът на “кралете” заяви, че българският национал става все по-добър и започва да намира своя ритъм с повечето минути, които получава. Най-полезният играч в Евролигата отбеляза 11 точки за 17 минути при успеха над “кавалерите” тази сутрин.
 
"Саша има страхотно чувство за играта. Той вкара някои много важни стрелби днес. Освен това отваря сериозни пространства за останалите, докато е на терена и обърква защитата на съперниците. Момчетата получават отворени стрелби, само заради неговото присъствие. Той прави и много от онези малки неща, като онзи момент, при който изтича на пълен спринт в предно поле и накара защитника да избере да спре топката, вместо да пази него на нулевия ъгъл. 

Саша е физически здрав и може да се бори под коша. Колкото повече играе, толкова по-добър става и толкова повече ни помага. В защита той все повече разбира указанията. Работи много здраво и мога да кажа, че “небето е лимитът” за него. Малко по малко започва да намира своя ритъм с повечето минути, които получава”, сподели Браун на пресконференцията след мача.

Следващият двубой на Везенков и компания е в четвъртък сутрин от 5:00 часа българско време срещу Лос Анджелис Лейкърс.