Кливланд Кавалиърс спечели и втория мач от серията срещу Торонто Раптърс. Отново Леброн Джеймс бе в основата на успеха, дошъл при краен резултат 128:110 след отлично второ полувреме от Кавалиърс.

Началото на двубоя бе по-добро за канадците, които бяха предвождани от Кайл Лоури. Леброн бе тих в първите 12 минути, но за сметка на това усилията на Кевин Лав поддържаха резултата в минимален пасив за Кливланд - 3 точки след първа четвърт и 2 след втора. Само че второто полувреме на мача започна с 8:0 за Кавс. Авансът стана и двуцифрен и се запази такъв до края на частта - 98:97. В последната четвърт вече нищо не можеше да спре Леброн и компания.

Джеймс завърши мача с 43 точки и 14 асистенции, Лав добави 31 и 11 борби. Джордж Хил и Джеф Грийн също завършиха с двуцифрен актив, съответно 13 и 14. За Торонто Лоури реализира 21 точки, а най-резултатен бе ДеМар ДеРоузън с 24.

В същото време Бостън Селтикс спечели и втория си домакински мач от плейофната серия срещу Филаделфия 76ърс след нов великолепен обрат. Във втората четвърт домакините изоставаха с 22 точки, но малко преди почивката започнаха великолепния обрат, който завърши с краен успех 108:103.