Сакраменто Кингс гостува на Лос Анджелис Лейкърс в мач от редовния сезон на НБА. Така Александър Везенков ще се срещне с един от най-великите в баскетбола - ЛеБрон Джеймс. Срещата е в четвъртък сутрин от 05:00 часа българско време и ще бъде излъчвана пряко по DIEMA SPORT 3. 

При победата на "кралете" над Кливланд Кавалиърс българинът отново бе в игра около 17 минути. Той реализира 11 точки, а освен това допринесе за успеха с 2  борби. Успехът бе втори пореден и общо пети за тима от Сакраменто

Сега обаче пред Кингс и Везенков има сериозен тест, а именно Лос Анджелис Лейкърс и ЛеБрон, който се завърна на паркета в последния мач срещу Мемфис Гризлис, игран тази сутрин за NBA In-Season Tournament. ЛеБрон се отчете с 16 точки при успеха с 134:107, след като пропусна предния мач на Лейкърс заради травма. 

Сакраменто Кингс и Лос Анджелис Лейкърс вече се срещнаха  Кралете" успяха да спечелят със 132:127 след продължение за първа домакинска победа през сезона в НБА. В мача Везенков отбеляза 11 точки, овладя 4 борби и направи 1 асистенция за 18 минути на паркета.