Сакраменто Кингс може да се раздели с трима от играчите си, споделя журналистът от Yahoo Sports Джейк Фишър. Той съобщава, че “кралете” готвят изходящи трансфери на Харисън Барнс, Кевин Хъртър и Дейвиън Мичъл. Информацията гласи, че калифорнийци са влезли в контакт с ръководствата на някои от отборите в лигата, за да видят дали ще могат да сключат евентуална сделка.

“Кингс са влизали в контакт с ръководствата на други отбори, за да оценят стойността на Барнс и Хъртър. В този ред на мисли Сакраменто няма намерение да се разделя с Кийгън Мъри, съобщават източници. За сметка на това Дейвиън Мичъл също е на трансферния пазар и Кингс имат на разположение избори от Драфта, за да постигнат сделка до края на трансферния прозорец следващия месец. Наскоро Хъртър беше изместен от титулярната петица за сметка на Крис Дуарте”, пише Фишър.

И Барнс, и Хъртър разочароват с представянето си от началото на сезона, като и двамата са изключително непостоянни в изявите си. Барнс е с договор за $17 милиона през настоящия сезон, докато този на Хъртър е в размер на $15 милиона. Мичъл пък ще получи $5 милиона.