На изключително необичаен момент станах свидетели зрителите на мача между Сан Антонио Спърс и Ел Ей Клипърс от НБА тази нощ. Феновете на домакините от Сан Антонио освиркваха бившия играч на тима Кауай Ленард през целия двубой, а докато той се готвеше да изпълни два наказателни удара през втората част, треньорът на Спърс Грег Попович взе микрофона на диктора и ги призова да спрат.

"Извинете ме за момент. Можем ли да спрем с освиркванията и да оставим тези момчета да играят баскетбол. Покажете малко класа. Ние не сме такива. Спрете с освиркванията", каза опитният Попович, което за момент стъписа зрителите. След това обаче освиркванията от над 18 хиляди фенове по трибуните започнаха още по-силно и не спряха до края на срещата.

Това не притесни Ленард, който вкара най-много точки от всички на корта - 26, а Клипърс победиха Спърс със 109:102 и нанесоха десета поредна загуба на домакините. "Това са едни от най-добрите фенове в света и искат победата изключително силно. Когато изляза на корта с друг екип, те го показват. Когато съм на улиците или в ресторант, те ми показват любов. Това е положението", каза Ленард, който игра за Сан Антонио в периода 2011-2018 година, преди да поиска изходящ трансфер.