Орландо Меджик постигна важна победа в борбата за плейофите в източната конференция, побеждавайки Торонто със 113:98 в „Скотия Банк Арина”. Гостите от Орландо бяха по-добрият тим в почти цялата среща, макар че предварителните очаквания да бяха за победа на канадците. В последния миг преди старта на двубоя стана ясно, че голямата звезда на Торонто Кауай Ленард ще бъде оставен да почива.

Пореден силен мач за Меджик изигра центърът Никола Вучевич, който стигна дабъл-дабъл, реализирайки 23 точки, гарнирани с 12 борби и четири асистенции. Джонатан Исаак се разписа с 16 точки, а Ди Джей Аугустин добави още 12. За загубилите най-резултатен бе Кайл Лаури със своите 19 точки, а Марк Гасол реализира още 16 пункта.

Въпреки поражението Торонто запази своята втора позиция и е с актив от 44-17. Орландо пък е девети с актив от 28 победи и 

Орландо Меджик постигна важна победа в борбата за плейофите в източната конференция, побеждавайки Торонто със 113:98 в „Скотия Банк Арина”.

Гостите от Орландо бяха по-добрият тим в почти цялата среща, макар че предварителните очаквания да бяха за победа на канадците. В последния миг преди старта на двубоя стана ясно, че голямата звезда на Торонто Кауай Ленард ще бъде оставен да почива.

Пореден силен мач за Меджик изигра центърът Никола Вучевич, който стигна дабъл-дабъл, реализирайки 23 точки, гарнирани с 12 борби и четири асистенции. Джонатан Исаак се разписа с 16 точки, а Ди Джей Аугустин добави още 12.

За загубилите най-резултатен бе Кайл Лаури със своите 19 точки, а Марк Гасол реализира още 16 пункта.

Въпреки поражението Торонто запази своята втора позиция и е с актив от 44-17. Орландо пък е девети с актив от 28 победи и