НБА обяви имената на всички участници за предстоящия на 7 март в Атланта 70-и "Мач на звездите".

След като преди седмица лигата съобщи кои ще бъдат десетте титуляри в баскетболния спектакъл, тази нощ станаха ясни имената на 14-те резерви - по седем от двете конференции.

От Източната конференция в двубоя ще играят Джеймс Хардън (Бруклин Нетс), Джейлън Браун (Бостън Селтикс), Джейсън Тейтъм (Бостън Селтикс), Бен Симънс (Филаделфия 76ърс), Зак Лавийн (Чикаго Булс), Джулиъс Рандъл (Ню Йорк Никс) и Никола Вучевич (Орландо Меджик).

Представители на Западната конференция в срещата ще бъдат Крис Пол (Финикс Сънс), Деймиън Лилард (Портланд Трейл Блейзърс), Донован Мичъл (Юта Джаз), Руди Гобер (Юта Джаз), Зайън Уилямсън (Ню Орлиънс Пеликанс), Пол Джордж (Лос Анджелис Клипърс) и Антъни Дейвис (Лос Анджелис Лейкърс).
За Браун, Лавийн, Рандъл и Уилямсън това ще бъде първо участие в "Мача на звездите", докато на другия полюс е Крис Пол, който за 11-и път ще играе в шоуто.

Големият отсъстващ от "Мача на звездите" се очертава да бъде гардът на Финикс Сънс Девин Букър, който е сред водещите реализатори в НБА през този сезон. На Изток най-изненадваща е липсата на гарда на Атланта Хоукс Тре Йънг и на центъра на Индиана Пейсърс Домантас Сабонис. Така те ще трябва да разчитат на невъзможност за участие на някои от другите играчи, за да участват в двубоя.

Капитани на двата отбора ще бъдат ЛеБрон Джеймс от Лос Анджелис Лейкърс и Кевин Дюрант от Бруклин Нетс, които на 4 март ще изберат съотборниците си за срещата в импровизиран драфт.