Милуоки надви гостуващия Сан Антонио със 106:103 в изключително вълнуващ и завързан мач от НБА. Мачът бе от изключително значние и за двата отбора, след като се борят за възможно по-предни класирания в съответните конференции.

Над всички за Бъкс обичайно бе Янис Антетокумпо, който завърши с дабъл-дабъл (25 точки, 10 борби и 3 асистенции). Страхотен мач за домакините направи и Крис Мидълтън, който записа 19 точки и седем борби. За гостите от Тексас най-добър бе ЛаМаркъс Олдридж, който записа 34 точки за 32 минути игра. Другият център на отбора на Грег Попович Пол Гасол се отчете с 22 пункта и 13 борби.

През цялото първо полувреме двубоят бе изцяло изравнен, като завърши с тотално равенство 47:47. Второто полувреме Бъкс бе по-дейният отбор на паркета и с по-солидна игра във виталните моменти прекърши съперника си.

С този си успех Милуоки записа за първи път пълен триумф в хода на сезона, надвивайки ги в двете срещи от кампанията. В последните си 10 срещи пък Спърс са изключително несъстоятелни като гост, записвайки едва два успеха, допълнени с 8 поражения.