Треньорът на Сакраменто Кингс Майк Браун говори след победата над Лос Анджелис Лейкърс с 125:110 в мач от редовния сезон на НБА. Това бе четвърти пореден успех за "кралете", след като надвиха Портланд Трейл Блейзърс, Оклахома Сити Тъндър в новосъздадения турнир In-Season и Кливланд Кавалиърс преди победата срещу Краля ЛеБрон Джеймс и Лейкърс тази нощ.

„Не искам тези момчета да се отпускат. Ще ги натискам. Сигурно ще им омръзне от мен. Аз се хващам за всяка малка грешка, която правим", сподели Браун.

"Говорихме още на първата ни вечеря заедно, че детайлите са от значение. За да вдигнем нивото трябва да обърнем внимание на малките неща и да се фокусираме върху тях. В защита също. Аз трябва да продължа да ги натискам, защото те трябва да разберат, че всяко малко нещо е от значение. Засега го правят, подобряваме се, но има какво още да се иска – може да бъдем по-постоянни“, завърши треньорът на Сакраменто.

За Кингс следващия мач е именно за In-Season турнира. Везенков излиза срещу Сан Антонио Спърс в събота през нощта. Срещата е с начален час 02:30 и ще бъде излъчвана пряко по DIEMA SPORT 3.