Голямата звезда на Кливланд Кавалиърс ЛеБрон Джеймс продължава да записва името си със златни букви в историята на НБА. Той се изравни с може би най-голямата легенда в играта с оранжевата топка Майкъл Джордан по един страхотен показател. 

Краля се изравни с Въздушния по брой на поредните мачове с двуцифрен брой точки. Това се случи в мача на "Кавалеристите" с Шарлът Хорнетс, в който наниза 41 точки. Така вече има 866 поредни мача, в които бележи минимум 10 точки. 

Серията на Джеймс започна преди вече 11 години. За последно той вкара по-малко от 10 точки срещу Милуоки Бъкс на 5 януари 2007 г., когато завърши само с 8. Той може да подобри постижението още в следващия мач с Ню Орлиънс Пеликанс.

Джордан пък разпростря серията си между 15 години от 22 март 1986 г., когато не стигна кота "10" срещу Кливланд с Чикаго, до 27 декември 2001 г. срещу Индиана, когато вече е играч на Вашингтон Уизардс. 

Съвсем скоро ЛеБрон ще запише нов рекорд на сметката си. Той ще стане и най-младият играч с 31000 точки в НБА, като от това постижение го делят по-малко от 150 точки, а до края на редовния сезон има 7 мача за Кливланд. Досега това постижение се държи от Коби Брайънт.