Стивън Къри реализира девет тройки и общо 42 точки за победата на Голдън Стейт със 129:105 при гостуването срещу Кливланд в двубой от редовния сезон в Националната баскетболна асоциация.

В средата на четвъртия период Къри отбеляза 9 точки в рамките само на минута и помогна на шампионите да спечелят за осми пореден път срещу Кавалиърс.

Това беше първи мач като гост за Уориърс срещу Кливланд от юни насам.

Стеф Къри добави още 9 борби и 7 асистенции, а съотборникът му Кевин Дюрант се отличи с 25 точки, 10 овладени топки под кошовете и 9 завършващи подавания.

Тристан Томпсън беше най-резултатен за домакините с 14 точки и 19 борби. Джей Ар Смит и Кевин Лав отново не играха заради контузии. Новобранецът Колин Секстън завърши с 20 точки за Кливланд.

Лос Анджелис Лейкърс победи у дома със 121:113 състава на Сан Антонио в друга среща от НБА.

ЛеБрон Джеймс отбеляза 20 от своите 42 точки в четвъртия период и помогна за четвъртата поредна победа в полза на домакините. Джош Харт отбеляза две решителни тройки в последните минути.

Отборът на Лейкърс изгуби Брандън Инграм, който се контузи и принудително напусна терена, а това е трети двубой за Джеймс с екипа на Лейкърс, в който той минава границата от 40 точки.

Демар Дероузън наниза 32 точки за Спърс, а съотборникът му Руди Гай се отличи с 31 преди да напусне полето за лични нарушения.

Сан Антонио имаше преднина от осем точки в четвъртата част срещу своя дългогодишен голям противник от Западната конференция, но след това Джеймс отбеляза девет последователни точки и обърна развоя на събитията.
Ламаркъс Олдридж завърши с 21 и 9 борби за Спърс, докато Леброн Джеймс допринесе за успеха на Лос Анджелис с още 6 асистенции и 5 овладени топки под кошовете.

Оклахома Сити победи трудно със 114:112 като гост състава на Бруклин. Пол Джордж реализира 25 от своите общо 47 точки в последния период от двубоя. Джордж отбеляза и решителна тройка само 3.1 секунди преди края, с която даде аванс в полза на Тъндър.

Ръсел Уестбрук направи "трипъл-дабъл" номер 108 в своята кариера, завършвайки с 21 точки, 17 асистенции и 15 борби.
Алън Крейб отбеляза 22 точки за състава на Нетс.

Кауай Ленард се отличи с 36 точки за победата на Торонто със 113:102 у дома над отбора на Филаделфия в друг двубой от НБА.

Йонас Валансиунас реализира 26 точки, 18 от които в последната четвърт. Серж Ибака завърши с 18 точки за Раптърс, а Джими Бътлър вкара 38 точки и овладя 10 борби за състава на Филаделфия.