Сакраменто Кингс разби като домакин Денвър Нъгетс с резултат 135:106 точки (32:35, 35:22, 39:29, 29:20) в среща от редовния сезон на НБА. Българската звезда Александър Везенков започна срещата на резервната скамейка, но се появи в края на първата четвърт, като се отчете с отлична игра, реализира две тройки и направи една асистенция за общо 15:35 минути на паркета. 

Българинът остана на паркета до средата на втората четвърт, като имаше заслуга за обрата, който „кралете“ постигнаха, отбелазвайки шест точки. Везенков се появи и през второто полувреме, когато неговият отбор доминираше тотално над шамипоните и допринесе с доброто си представяне за победата на домакините. В последната четвърт българинът съумя да направи и първата си асистенция в мача.

Везенков вкара две далечни стрелби от четири опита, а общата успеваемост на стрелбата му бе 2/7. Той добави една асистенция и една открадната топка към статистиката си, като записа и две лични нарушения. При неговия престой на игрището Сакраменто бе +20, като единствено Де'Арън Фокс бе с по-добри показатели в това отношение (+26).