Джордан Пуул реализира 25 точки за Вашингтон при завръщането си в Сан Франциско, но Стеф Къри се отличи с 30 точки и 7 асистенции за домакинската победа на Голдън Стейт със 129:118 в среща от редовния сезон в първенството на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА).

Новакът Трейс Джаксън-Дейвис също блесна с втори пореден „дабъл-дабъл“ за Уориърс, завършвайки с 10 точки и 15 борби.

Двубоят бе първи за Пуул срещу Голдън Стейт след трансфера му във Вашингтон през юли. Той записа шести мач през сезона, в който вкарва 25 или повече точки. Кайл Кузма бе водещият състезател за гостите в борбата под коша и се отчете със 7 точки, 9 борби и 3 асистенции.

Маями се наложи над Атланта със 122:113 като домакин в друга среща от вечерта в НБА. Тайлър Херо отбеляза 30 точки, от които седем тройки, за да помогне на Хийт да стигнат до успеха. Дънкан Робинсън вкара 21 от своите 27 точки в четвъртата част за Маями, който спечели трети мач от последните си четири. Трей Йънг завърши с 30 точки и 13 асистенции за Атланта, който претърпя поражение след две победи в предишните си две срещи. Това бе шести пореден мач за Йънг с поне 30 точки и 10 асистенции, като той е само на един двубой зад Оскар Робъртсън за най-дълга подобна серия в историята на НБА. Дежонте Мъри се включи с 24 точки за Хоукс, а Богдан Богданович добави 23.

Денвър надделя над Бруклин със 122:117 като гост след 32 точки за Джамал Мъри – негово най-добро постижение за сезона. Той подаде и 9 асистенции. Никола Йокич се отличи с 25-ия си „дабъл-дабъл“ за сезона, завършвайки с 31 точки, 11 борби и 7 асистенции за Нъгетс. Аарън Гордън реализира 18 точки, а Майкъл Портър-младши се включи с 15 точки за шестия успех от седем мача за Денвър и общо четвърти пореден успех като гост.

Хюстън победи Далас със 122:96 като домакин в друг мач от НБА. Алперен Шенгюн постигна осмия си „дабъл-дабъл“ този сезон, след като отбеляза 22 точки и овладя 15 борби. Джабари Смит-младши добави 21 точки и 8 борби за домакините по пътя им към 12-ата победа от 14 мача в „Тойота Сентър“. Джейлън Грийн завърши със 17 точки, 6 борби и 4 асистенции. Лука Дончич пропусна срещата за Далас.