Съвсем очаквано Филаделфия записа категоричен успех като гост на Кливланд Кавалиърс, надвивайки го със 128:105 в неделен мач от американската НБА. Един от най-силните отбори на Изток демонстрира голямото си техническо превъзходство в по-голяма част от срещата и съвсем заслужено грабна успеха в „Куикен Лоунс Арина”.

Най-резултатен за Фили бе центърът Джоел Ембийд, който завърши с 29 точки, девет борби и 2 асистенции, а Бен Симънс добави 22 пункта за гостите. Джими Бътлър се записа с 19 точки при успеха на Филаделфия.

Кливланд от своя страна имаше добри периоди, но само през първата част, когато в определени моменти дори води в резултата, но в крайна сметка не успя да удържи класата на опонента. С по 18 точки за Кавс се отличиха Чеди Озман и Джордан Кларксън, а по 13 записаха Родни Хууд и „новия” в отбора Матю Делаведова.

С успеха си „севънтисиксърс” стана четвъртият отбор от НБА, който достигна кота „20” победи досега. Фили са четвърти на Изток с актив 20-11, докато Кавалиърс остава на 13-о място със 7-23.