Филаделфия постигна победа със 106:98 при домакинството си срещу Индиана Пейсърс в мач от редовния сезон на НБА. Завърналият се след контузия в коляното Джоел Ембийд беше големият лидер на Севънти-сиксърс, постигайки „дабъл-дабъл” с 33 точки и 12 борби

В хода на срещата домакините преодоляха изоставане от 14 точки, за да изригнат в края на 3-ата четвърт и особено във финалната. Бен Симънс спомогна с 15 точки и 6 асистенции, докато Тобиас Харис прибави 16 пункта и 8 борби. Джими Бътлър нямаше чак толкова добра вечер – 12 точки, 4 борби и 4 асистенции.

За Индиана, който регистрира 3-о поражение в последните си 4 срещи, най-резултатен беше Боян Богданович с 18 точки. Само двама други баскетболисти на „пешеходците” завършиха с двуцифрен актив – Дарън Колисън завърши с 14, а Дъг Макдърмот се включи с 10 от пейката.

Във временното класиране на Изток Индиана и Филаделфия вече имат абсолютно идентични показатели – по 42 победи и 25 загуби. Точковото съотношение на Пейсърс обаче остава значително по-добро, поради което те са 3-и в подреждането.